Solutia integrata de ventilare si racire

 • Aer curat in toate incaperile
 • Temperatura constanta in toata casa
 • Nivel de umiditate mentinut constant

Solutia ideala indiferent de anotimp

Pe timpul verii recuperatoarele de caldura asigura aer rece fara instalarea de aparate de aer conditionat.

Pe timp de iarna, acelasi sistem recupereaza caldura produsa in casa. Astfel pierderile de caldura se reduc la zero in procesul de introducere al aerului curat.

Aerul din casa este filtrat si curat – fara bacterii, virusi sau alergeni – indeferent de anotimp.

incalzire-prin-pardoseala

Ventilatie rezidentiala

Unitatile de ventilatie, cu rata curentului de aer între 180 – 550 m³/h, special concepute pentru uz rezidential ofera o ventilatie constanta si confortabila a caselor familiale si apartamentelor.

Performanta excelenta si dimensiuni reduse

Noua generație de unitati de ventilație compacte, cu recuperarea caldurii este destinata pentru case si apartamente. Astfel unitatile au dimensiuni reduse si construite sa ofere un confort maxim cu consum de enerigie minim.

Prin tehnologia de contracurent utilizata si preincalzitoarele/ reincalzitoarele de aer integrate unitatile au eficienta energetica A+, se pot instala foarte simplu si ofera economie de spatiu. Sunt potrivite pentru utilizarea in case pasive, dar si apartamente cu sisteme de ventilatie descentralizate sau centralizate.

Solutia integrata de ventilare si racire ofera rezultate maxime in cazul caselor bine izolate.


Executam izolatii de inalta calitate pentru cladiri rezidentiale, cu materiale naturale: celuloza, fibre de lemn pompate, planse din fibre de lemn.

Beneficii

 • Cea mai inalta clasa energetica, A+
 • Montare pe pereti sau sub tavan
 • Posibilitatea alegerii intre trei variante de functionare
 • Schimbatoare cu recuperarea caldurii in contracurent
 • Eficienta de recuperare a caldurii de pana la 95%
 • Ventilatoare EC care ofera cele mai mari economii de energie
 • Doua tipuri de sisteme de control cu comenzi simple
 • Emisii reduse de zgomot
 • Preincalzitor/reincalzitor electric integrat
 • Sistem de control usor de conectat

Control pentru confort

Sistemul de control cu suport integrat pentru monitorizare si control online asigura eficienta din toate punctele de vedere. Permite programarea functionarii zilnice sau saptamanale.

O gama larga de senzori se pot integra in sistem pentru a permite acesteia sa controleze automat functionarea intr-un mod economic, fara scaderea nivelului de confort oferit.

Certificari

Toate produsele sunt testate și verificate în mod regulat. Certificarile garantează că unitatile indeplinesc cele mai stricte cerinte de igiena si asigura un aer curat in interior, fara bacterii, virusi sau alergeni.

Echipa noastra iti sta la dispozitie pentru mai multe informatii legate de produse si modul de instalare. Oferim consultanta in alegerea solutiei optime.

Solutii recomandate

case pe structura de lemn

DUPLEX EC5 / ECV5

Aceste centrale de ventilatie pot fi montate orizontal sau vertical. DUPLEX EC5 si ECV5 au dimensiuni optime, recuperator de caldura in contracurent cu o eficienta de pana la 92% si un sistem de control de ultima generatie cu placa de retea integrata.

case pe structura de lemn

DUPLEX Easy

Este o solutie cu un pret mai mic datorita invelisului de EPP, dar cu componente de inalta calitate. Performantele liniei DUPLEX Easy sunt excelente, ofera eficienta de 92% cu recuperator de caldura hexagonal, disponibil cu 3 tipuri de sistem de control.

Pentru detalii despre produsele oferite, consultanta pentru alegerea solutiei optime pentru orice situatie apeleaza cu incredere la expertii nostrii. Iti stam la dipozitie in timpul orelor de lucru.

SC Case Calduroase SRL

tel: 0371 50 50 66
email: incalzire@casecalduroase.ro

Ne poti contacta la orice ora prin formularul de contact si iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Inainte de toate ...vezi oferta speciala.

Inainte de toate ...vezi oferta speciala.

PROIECTUL casei este GRATIS!

Spre oferta

You have Successfully Subscribed!