0737 143 094, 0727 656 236 [email protected]

Ne bucuram ca am decis sa ne construim o casa pe structura usoara, pardon (casa calduroasa)! Am ales o adaptare dupa casa Laura, botezata casa Anita. Sincer, suntem foarte multumiti de informatiile, sfaturile si indrumarile pe care le-am primit din partea specialistului, am fost corect informati, fara exagerari si toate detaliile le-am primit fara nici o ezitare.

Casa este de 70 mp (doar parter) ideal pentru noi, alimentata la curent trifazic (cum ne-au sfatuit), incalzirea apei pe boiler la curent, iar incalzirea cu convectoare electrice – un lucru ce ni se potriveste de minune (avand un copil cu dizabilitate locomotorie): dimineata ne trezim la 23-24 grade si tot la atat ne culcam, fara fum, cenusa si crapat lemne. Factura de curent este de 500 lei/luna de iarna, nici mai mult, nici mai putin decat a fost estimat de specialist (aici intra incalzirea, apa calda si consumul casnic de curent). In rest celor de la Case Calduroase le dorim tot binele din lume, Dumnezeu sa-i binecuvanteze si sa le dea putere de munca si toti beneficiarii sa se bucure de casa ca si noi!

Familia Letai
Sinmartin, Bihor

Eu va multumesc frumos pentru tot ce ati facut pentru mine, pentru ca am avut noroc sa întâlnesc o asa echipa de profesioniști, care inainte de orice afacere sunt niste oameni adevarați!

Eduard Cringasu
Ploiesti

Inainte sa semnez contractul cu dumneavoastra v-am urmarit postarile mi-am facut planuri si socoteli, am pus link-ul cu site-ul dumneavoastra in favorite la cautari pe internet si acum pot sa spun ca bine am facut.

Sunteti o echipa minunata si foarte priceputa. V-am mai spus-o dar vreau sa o si scriu. Ne cunoastem de ceva timp si stiti ca nu-mi place sa arunc cu vorbele.

Ati realizat un vis al unei familii si poate ca in trecerea timpului cu ploi, canicula, vanturi sau mai stiu eu ce fenomene naturale ati întâmpinat, nici nu ati observat. Normal! Poate va gandeati la urmatoarea casa la urmatorul vis pe cate urma sa il realizati. Sunteti fauritori de vise! VA MUTLUMESC!

Familia Ivan
Calarasi

Oameni buni, mai exista si oameni care pun suflet in ceea ce fac, hai sa-i tinem aproape si sa-i incurajam! In vremurile pe care le traim, in fiecare actiune, in fiecare atitudine, si fiecare intreprindere a celor din jur poti vedea cum totdeauna primeaza beneficiul material.

Nu ma asteptam ca cei de la Case Calduroase sa-mi schimbe parerea exprimata mai sus dar … au facut-o si le multumesc.

George Florea
Ordoreanu, Ilfov

Inainte de toate ...vezi oferta speciala.

Inainte de toate ...vezi oferta speciala.

PROIECTUL casei este GRATIS!

Spre oferta

You have Successfully Subscribed!