Incalzire in pardoseala

 • Caldura naturala.
 • Confort maxim cu un consum mai scazut.
 • Un sistem potrivit pentru fiecare etaj.

Acasa este acolo unde intodeauna gasesti caldura

Incalzirea prin pardoseala ofera cel mai confortabil mod de incalzire. Radiatia uniforma de caldura de pe intreaga suprafata a podelei creeaza o distributie uniforma a caldurii. Podeaua va atinge rapid o temperatura placuta.

Incalzirea prin pardoseala functioneaza exact ca in natura. Valurile de caldura ale soarelui ajung pe peretele casei in timpul zilei si acesta depoziteaza caldura. Seara aerul ambiental se raceste si se simte căldura reziduala din perete. Un sistem de incalzire prin pardoseala functioneaza pe acelasi principiu.

incalzire-prin-pardoseala

Tranzitia energetica

Trecem rapid de la gaz la surse de energie regenerabile. Inovatia in acest domeniu merge repede, dar abia am inceput. Fie ca este vorba de renovarea unei case vechi sau de o casa noua care urmeaza a fi construita, sistemele noastre sunt deja pregatite pentru viitor si pentru a va oferi confortul maxim.

O casa durabila

In multe situatii este posibila instalarea incalzirii prin pardoseala ca singura sursa de caldura. Cand valoarea izolatiei casei nu este suficienta, se poate obtine o putere termica ridicata cu o izolatie suplimentara si prin instalarea unei surse de incalzire pe perete.


Executam izolatii de inalta calitate pentru cladiri rezidentiale, cu materiale naturale: celuloza, fibre de lemn pompate, planse din fibre de lemn.

 • Diferenta

In cazul incalzirii prin pardoseala caldura este eliberata imediat, incalzind camera uniform si mai rapid. Incalzirea traditională prin convectie incalzeste doar aerul. Aerul cald are proprietatea de a se ridica, ceea ce inseamna ca temperatura la tavan este semnificativ mai mare decat cea la nivelul podelei. Rezultatul: picioare reci si cap cald.

 • Temperatura scazuta

Incalzirea prin pardoseala ofera mai mult confort la o temperatura mai scăzuta. Daca nu setați temperatura sistemului cu 5°C mai putin decat temperatura de confort atunci cand plecati de acasa – caldura ramane in masa podelei. Este nevoie de mai putina energie pentru a readuce sistemul la temperatura decat pentru a mentine racirea podelei in continuare. Astfel si factura de energie va fi mai mica!

 • Izolatia este cheia

Functionarea optima a sistemului depinde in mare masura de valoarea izolatiei casei dumneavoastra. Aplicand mai intai o izolatie buna, limitati pierderile de caldura. Ca urmare, podeaua retine caldura mai mult timp. Incalzirea prin pardoseala funcționeaza pur si simplu mai eficient cu o casa bine izolata.


Executam izolatii de inalta calitate pentru cladiri rezidentiale, cu materiale naturale: celuloza, fibre de lemn pompate, planse din fibre de lemn.

Incalzire prin pardoseala pentru fiecare situatie

Alegerea incalzirii prin pardoseala potrivita pentru situatia dvs. este simpla. Putem intalni 3 cazuri:

 • constructie noua,
 • renovare
 • constructie uscata.

La constructiile noi sistemul de incalzire se poate instala direct in sapa de ciment. Ca urmare, se poate incalzi o suprafata mai mare, iar emisia de caldura este optima.

La renovari, este important ca sistemele sa poata fi utilizate fara interventii majore (cum ar fi frezarea).

magnum-incalzire-pardoseala-case-calduroase

Reglarea temperaturii pe zone

MAGNUM Remote Zone Control este un sistem complet pentru controlul incalzirii prin pardoseala. Sistemul consta in termostate care pot fi montate in orice camera si un controler care este montat la distribuitor. Controlati separat zonele prin termostat/ prin tableta sau smartphone. Acest lucru va permite sa setati diferitele zone din casa cu cea mai mare usurinta. Termostatul MAGNUM W ofera un control precis al temperaturii camerei.

Acest termostat cu ceas permite sa reglezi temperatura pe baza unei serii de setari programate care intra in vigoare in diferite momente ale zilei.

Control total.

Chiar si atunci cand nu esti acasa.

 • Design intuitiv

In dezvoltarea termostatelor noastre, pe langa o multime de aspecte tehnice, ne asumam usurinta de utilizare. Termostatul inteligent MAGNUM MRC WiFi, pentru sistemele noastre electrice, este usor de programat si de operat.

 • Programat inteligent

Termostatul calculeaza singur timpul necesar incalzirii. Trebuie doar sa introduceti perioadele in care doriti o  podea calda. Invata treptat timpul de incalzire ideal pentru podea si isi ajusteaza automat programul in consecinta.

Precizie optima

Produsele noastre sunt concepute pentru climatul extrem de instabil din Europa, unde temperatura exterioara poate fluctua semnificativ in cateva ore. Acest lucru necesita echipamente de control care raspund rapid si precis. Termostatele noastre proceseaza inainte si calculeaza timpul de incalzire si cantitatea de energie necesare pentru aceasta.

Datorita controlului precis, un climat de viata optim si confortabil este posibil peste tot. Sistemele noastre pot fi, de asemenea, foarte usor legate de sistemele de automatizare noi sau existente.

Termostatele MAGNUM au fost dezvoltate intern si sunt printre cele mai fiabile de pe piata europeana.

Incalzirea tavanului

Spoturile MAGNUM Sol de tavan pot fi amplasate intr-un sistem de tavan casetat si ofera libertate maxima in proiectarea interiorului in orice birou, showroom sau magazin. Cu suportul suspendat integrat, panourile pot fi atasate direct la orice alt tavan.

 

Incalzitoarele de tavan MAGNUM Sol Premium sunt solutia ideala ca o sursa de caldura suplimentara in baie. Aceste panouri au un standard IP54 si sunt foarte potrivite pentru zonele umede. Aceste radiatoare de tavan incalzesc totul in intervalul de radiatii intr-un timp foarte scurt.

Sunt ideale si pentru camere care nu au o rata de ocupare continua si care trebuie aduse la temperatura intr-un timp scurt.

Vedere clara

Intotdeauna vei avea o oglinda fara aburi datorita unei solutii foarte simple. Incalzirea electrica a oglinzii MAGNUM Look este lipita direct pe partea din spate a oglinzii si este un plus indispensabil pentru baie. Previne condensul in cel mai scurt timp.

Conectezi incalzitorul oglinzii direct la intrerupatorul de lumina existenta si elementul de incalzire se va porni numai in timp ce esti in baie. Astfel economisesti energie!

Mai intai siguranta. Fara compromisuri.

Siguranta, prevenirea si continuitatea sunt cuvintele cheie care justifica o investitie in constructia unei instalatii fara inghet. In special pentru rampele situate la o panta a centrelor de distributie, garaje, spitale, statii de pompieri, cladiri de birouri etc.

Sistemul MAGNUM Outdoor va ofera siguranta si fiabilitate la costuri minime de investitii, consum si intretinere.

Programul MAGNUM Trace ofera solutii totale pentru pastrarea tevilor (apei), jgheaburilor si canalelor fara inghet. Exista, de asemenea, o panglica plug-in fara inghet disponibila cu un termostat incorporat.

Pregatiti pentru un viitor durabil

 • Inovatie

MAGNUM Heating a crescut in ultimele 3 decenii intr-un proiect de succes, lider de piata si orientat spre marca, producator si furnizor european de sisteme inovatoare de incalzire electrica, pe baza de apa si produse conexe. Ne concentram continuu pe inovatie, sustinuta de clientii nostri.

 • Productie proprie

Producem si asamblam noi insine majoritatea produselor in propriile noastre departamente de productie. In acest fel, procesul este supravegheat intern de la inceput pana la sfarsit si exista un control optim al calitatii. Aceasta ne face cel mai de incredere furnizor de produse de incalzire.

 • Durabilitate

Sistemele noastre au o durata de viata lunga si raspund perfect la tranzitia energetica fundamentala de la surse de incalzire fosila la solutii climatice durabile. Suntem activi in mod continuu in reglarea fina a proceselor de productie si logistica pentru a face amprenta de carbon cat mai mica posibil.

Mai multe informatii

Case Calduroase este reprezentant zonal autorizat al produselor de incalzire MAGNUM. Echipa noastra iti sta la dispozitie pentru mai multe informatii legate de produse si modul de instalare. Oferim consultanta in alegerea solutiei optime.

Pentru mai multe detalii ne poti contacta la numarul de telefon

0371 50 50 66

in timpul programului de lucru.

Ne poti contacta si prin formul de contact.

Solutii recomandate

Constructie noua

case pe structura de lemn

MAGNUM Cable

Cablul de incalzire MAGNUM a fost special dezvoltat pentru instalarea in sape de ciment. Distanta reciproca a cablului este determinata de capacitatea pe m2. Acest lucru va ofera libertatea de a instala mai multa putere (reactie mai rapida, temperaturi mai ridicate) cu mai putina energie (pentru temperaturi constante sau scazute).

Date tehnice
Tip de sistem Electric
Inaltimea sistemului 7 mm
Latimea sistemului Variabil
Min. inst. inaltime 30 mm
Instalare Sapa
Putere 60 – 200W/m2
In zonele umede
Gresie
Lemn
(PVC) Laminat
Covor
Certificate CE, VDE
Garantie Durata de viata
case pe structura de lemn

MAGNUM Tube

Teava de incalzire prin pardoseala MAGNUM poate fi incorporata in podea in mai multe moduri: pe placute cu cleme, dar si pe o plasa de beton. Acest tub rezistent la difuzie are o durata de viata de cel puțin 50 de ani. Sunt disponibile diferite tipuri de distribuitori: de la otel inoxidabil de inalta calitate cu sau fara pompa la o versiune din plastic care permite si răcirea podelei.

Date tehnice
Tip de sistem Bazat pe apa
Inaltimea sistemului 10-18 mm
Latimea sistemului Variabil
Min. inst. inaltime 25 mm
Instalare Sapa
Putere Variabil
In zonele umede
Gresie
Lemn
(PVC) Laminat
Covor
Certificate CE, KOMO, MPA, SKZ
Garantie 50 ani

Renovare

case pe structura de lemn

MAGNUM Mat

Covorul MAGNUM este un covor unic de incalzire prin pardoseala. Sistemul a fost dezvoltat pentru a putea instala incalzirea prin pardoseala de tip gresie existenta sau pe o pardoseala finita care a fost deja instalata. Covorul are o grosime de aproximativ 4 mm si poate fi inclus intr-un strat adeziv fara a fi nevoie de demolare si frezare. Chiar si instalarea in perete este posibila.

Date tehnice
Tip de sistem Electric
Inaltimea sistemului 4 mm
Latimea sistemului 25 & 50 cm
Min. inst. inaltime 10 mm
Instalare Egalizare
Putere 125 of 150W/m2
In zonele umede
Gresie
Lemn (i.c.m. egalizare)
(PVC) Laminat (i.c.m. egalizare)
Covor (i.c.m. egalizare)
Certificate CE, VDE
Garantie Durata de viata
case pe structura de lemn

MAGNUM SlimFit

Cu o inaltime de constructie de la 12 mm, MAGNUM SlimFit este unul dintre cele mai subtiri sisteme de acest gen. Datorita inaltimii reduse de instalare, acest sistem este extrem de potrivit pentru proiectele de renovare, iar instalarea este posibila atat pe podea, cat și pe perete. Sistemul SlimFit a fost special dezvoltat pentru instalatii cu teavă de incalzire prin pardoseala MAGNUM Tube de 10 mm.

Date tehnice
Tip de sistem Bazat pe apa
Inaltimea sistemului 12 mm
Latimea sistemului 20 cm
Min. inst. inaltime 15 mm
Instalare Egalizare/Sapa
Putere Variabil
In zonele umede
Gresie
Lemn (i.c.m. egalizare)
(PVC) Laminat (i.c.m. egalizare)
Covor (i.c.m. egalizare)
Certificate CE, KOMO, MPA, SKZ
Garantie 50 ani

Constructie uscata

case pe structura de lemn

MAGNUM HeatBoard E

MAGNUM HeatBoard E poate fi utilizat direct sub lemn sau parchet laminat. Cablul MAGNUM HeatBoard este fixat pur si simplu in canalele de cabluri preformate ale placilor de sistem. Acest sistem subtire de incalzire prin pardoseala asigura o incalzire foarte uniforma si este controlat de un termostat digital cu ceas si senzor de podea.

Date tehnice
Tip de sistem Electric
Inaltimea sistemului 12 mm
Latimea sistemului 20 cm
Min. inst. inaltime 12 mm
Instalare Plutitoare
Putere 60 of 100W/m2
In zonele umede X
Gresie X
Lemn
(PVC) Laminat (PVC i.c.m. DuoBoard)
Covor (i.c.m. DuoBoard)
Certificate CE, VDE
Garantie 2 ani
case pe structura de lemn

MAGNUM HeatBoard W

Acest sistem subtire de 18 mm pe baza de apa poate fi utilizat direct sub lemn, sau parchet laminat. Potrivit pentru camere uscate si ideal pentru proiecte de renovare. Placile de sistem pot fi usor asamblate ca piesele de puzzle. Dupa aceasta, conducta de incalzire prin pardoseala a tubului MAGNUM de 12 mm poate fi usor prinsa.

Date tehnice
Tip de sistem Bazat pe apa
Inaltimea sistemului 18 – 36 mm
Latimea sistemului 20 cm
Min. inst. inaltime 18 mm
Instalare Plutitoare
Putere Variabil
In zonele umede X
Gresie X
Lemn
(PVC) Laminat (PVC i.c.m. DuoBoard)
Covor (i.c.m. DuoBoard)
Certificate CE, KOMO, MPA, SKZ
Garantie 2 ani

Pentru detalii despre produsele oferite, consultanta pentru alegerea solutiei optime pentru orice situatie apeleaza cu incredere la expertii nostrii. Iti stam la dipozitie in timpul orelor de lucru.

SC Case Calduroase SRL

Distribuitor Magnum Heating

tel: 0371 50 50 66
email: incalzire@casecalduroase.ro

Ne poti contacta la orice ora prin formularul de contact si iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.