0737 143 094, 0727 656 236 office@casecalduroase.ro

Pretul din contract este pretul corect si complet.

Cunosti cazuri in care beneficiarul a discutat un pret cu constructorul si la final au aparut tot felul de majorari si adaugiri care au ridicat pretul? Poate chiar la prietenii si rudele tale?

La noi vei gasi exact opusul:

Noi trecem pretul in contract si il ”batem in cuie”, el ramane fix.

Majoritatea romanilor realizeaza veniturile in lei, de aceea la semnarea contractului vom transforma pretul in lei la cursul BNR si astfel valoarea sumelor de plata nu vor mai fluctua in functie de valoarea cursului Euro, din nou alte ”surprize” sunt eliminate.

In cadrul contractului detaliem cat mai mult cu putinta ce intra in acest pret, ca sa intelegi cat mai bine ce primesti pentru banii dati. Si facem asta de la inceput, ca sa te poti gandi bine la tot. Ai tot timpul sa cantaresti optiunile, sa vezi cat ar costa daca ai adauga ceva suplimentar sau dimpotriva, cat ai putea economisi daca ai scadea ceva din lista de lucrari.

Te ajutam sa faci aceste alegeri in functie de preferinte si de buget.

Cand te-ai hotarat, totul este trecut pe hartie si pornim la drum. Astfel ai un buget care ramane fix, fara surprize.

Bineinteles, ai tot dreptul de a te mai gandi si pe parcurs, si atunci vom putea face unele ajustari din mers (de exemplu ai hotarat la momentul semnarii contractului ca doresti incalzirea pe centrala termica cu gaze, dar ulterior afli ca racordarea e prea costisitoare si atunci schimbam sistemul de incalzire pe unul pe curent sau lemn, ajustand si pretul dupa caz)

Totul este transparent si relaxat. Suntem alaturi de tine, ca sa te ajutam pas cu pas.

Inainte de toate ...vezi oferta speciala.

Inainte de toate ...vezi oferta speciala.

Proiectul casei la un pret promotional!

Spre oferta

You have Successfully Subscribed!